DITT BESÖK

OBS! Glöm inte passet! Vid vissa undersökningar kan ridprov förekomma, ta alltid med sadel.

Vid tandkoll medtag träns. Vid ankomst till kliniken, parkera på anvisad plats och kom gärna in till oss i receptionen för registrering innan du lastar ur din häst. Har du bokat tid på Torstorps Gård så är du välkommen in i stallet för anmälan. Följ denna länk för vägbeskrivning www.torstorpsgard.se.

 

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Betalning sker i efterhand genom att faktura sänds till den angivna mailadressen. Vi hjälper gärna till med att direktreglera ert besök.

Vid bokning genom vår telefonväxel får ni ytterligare information inför ert besök

 

För bokning ring vår växel:  010-490 28 00. Telefonen är öppen månd - torsd, 8:00 -11:30 samt 13:00-16:00, fredagar 8:00 -11:30 samt 13:00 - 14.30. Du är även välkommen maila oss på kontakt@hkf.se.

Efter bokning skickar vi ut ett bekräftlsemail innehållande en länk där du kan komplettera med info innan ditt besök.

ALLMÄNT

Samtliga journaler, röntgenbilder och ultraljudsbilder sparas, Vi mailar ut formulär inför besiktning som gärna ska fyllas i och tas med till besöket/beisktningen.

 

Om din häst, eller någon annan häst i stallet har haft feber eller annat tecken på sjukdom/nedsatt prestation de senaste två veckorna innan besöket så kontakta oss INNAN besöket.

 

Om du misstänker att din häst är sjuk i smittsam sjukdom så kommer vi ta ett SAA på hästen innan den får komma in på kliniken. Anmäl detta omedelbart vid ankomst till kliniken innan hästen tas in på kliniken.

  • Instagram