AKTUELLT

Folkhälsomyndigheten  har höjt sin bedömning av Corona viruset i Sverige. Vi vill fortfarande erbjuda den bästa vården för din häst under dessa exceptionella omständigheter. För att förhindra spridningen av Corona-viruset ber vi om erat samarbete genom att respektera reglerna nedan. Har du symptom såsom hosta, ont i halsen, feber ber vi dig att skjuta fram ditt besök eller be någon annan komma in till kliniken  med din häst. Max två personer/häst.  Känner du en oro för att komma in till oss på klinikerna med din häst hör gärna av er till oss så kan vi diskutera alternativa lösningar såsom hembesök alt lämna din häst på kliniken och hämta den när den är klar.

Tack för din förståelse! Vi önskar alla en god hälsa och vill tacka våra kollegor som arbetar inom vården för deras viktiga arbete de gör.

Samarbete UPH Academy!

Vi inleder samarbete med UPH Academy! Fr o m den 2 september kommer vår ambulatoriska klinik befinna sig på UPH Academy sport- och rehabcenter på Backagård, Okome. Vi kommer vara på plats varannan onsdag och har tillgång till i princip samma utrustning som på våra ordinarie kliniker och har möjlighet att utföra fullständiga utredningar. Bokar gör ni som vanligt hos oss på telefonnummer 010 - 490 28 00 alternativt mail info@hkf.se.

Välkomna!

  • Instagram